Fly Society xx DVH 957!

Hingsten er desværre død og derfor kun til rådighed på frostsæd.

Klik her for at se video af Fly Society xx

Calispera
Calispera
Dressurfløjhoppe:

Et stærkt felt af unge hopper brillerede den 1. maj ved den centrale hoppekåring i sleswig-holstenske Tasdorf, hvor 17 af de fremstillede treårs hopper blev indstillet til præmie.

Blandt de 19 fireårige og ældre hopper blev ni udmærket med præmie. Her gik fløjpladsen til Isura e. Editorial/Caprimond efterfulgt af Calispera e. Fly Society xx/Manrico. Den smukke Fly Society xx-datter blev samtidig udnævnt som skuets bedste halvblodshoppe.

Verdens bedste fuldblodshingst i varmblodsavlen!

Vi har set mange fuldblodshingste og vi har haft 5 kårrede fuldblodshingste her på stationen. Hingste af meget høj kvalitet, men Fly Society xx overstråler dem alle!
En fuldblodshingst med ædelhed, bevægelse og store partier hvortil kommer fremragende temperament og enestående ridelighed.

Oldenborg Forbundets kåringskommision i Tyskland kunne i Herning på baggrund af den suplime fremvisning af hingsten under rytter og besigtigelse på staldgangen uden videre godkende den til avl i Oldenburger Verband. Kommentaren var "Sådan en fuldblod ser man sjældent".


Enestående holdbarhed - fysisk og psykisk!

Fly Society har løbet på topplan i Scandinavien og har haft en lang og benhård løbskarriere, hvor den i gennem 6 sessoner - fra 2 til 8 år - med i alt 41 starter har udvist enestående holdbarhed. Hingsten sluttede som nr. 3 i Scandinavian Grand Prix i en alder af 8 år og i alt har han indtjent over 1,5 mio kr. Han blev af publikum på Klampenborg kåret som Årets Hest i 2005.Klik her for at se video af Fly Society xx- Fly Society er fuldt ud på højde med de bedste fuldblodshingste, som vi tidligere har haft her på Højagergård, fortæller Jørgen Steen Jensen. Det er ikke kun hans enestående type, men han har et super temperament og er ekstrem ridelig, og så har han rigtig velfungerende bagben.

Kåringskarakterer: 9-9-9-8-7-5-9-7-8-8

Pris: 1. rate 1000 pr. dosis frostsæd. Ingen 2. rate

Flyinfact xx (FR) In The Wings xx (GB) Sadler´s Wells xx (USA) -
-
High Hawk xx (IRE) -
-
Zeffirella xx (GB) Known Fact xx (USA) -
-
Lyric Dance xx (GB) -
-
Pollenca xx (IRE) Law Society xx (USA) Alleged xx (USA) -
-
Bold Bikini xx (USA) -
-
Pansoverina xx (GB) Sovereign Path xx (GB) -
-
Pamalina xx (GB) -
-