Prinz K3 DVH 938!

Hingsten er desværre død og derfor kun til rådighed på frostsæd.

Vinder af kvalifikationen til Bundeschampionatet i dressur for 6 års heste!!

Prinz K3`s halvbror Petit Pompidou (samme mor) vandt suverænt kvalifikationen til bundeschampionatet for 6 års heste i Wedel-Catharinenhof med Stefanie Hein i sadlen. Ekvipagen opnåede et samlet resultat på 8,8.
Senere på året vandt ekvipagen Mesterskabet for 6 års dressurheste i Slesvig-Holsten.

Unghestechampionatet 2013
Fra Prinz K3 første årgang deltog Pria Enshøj i dressurafdelingen og opnåede en topplacering med bl.a. 9 i kapacitetskarakter for dressur.

Prinz K3 har udviklet sig fantastisk under Mikael Ketelsen og dens debut i Prix. St. George i Herning i et meget skarpt selskab var meget overbevisende. Prinz K3 er hvert år fast deltager i Gallashowet - den elsker at optræde og jo højere musik og jo flere spotlights jo mere cool optræder den.

Sølvmedaljehoppen Lupin efter Prinz K3!!
Se video af den lovende 3 års dressurhoppe Lupin som nu er solgt til en af vores dygtigste dres-surryttere Lone Bang Larsen. Hoppen er avlet af Mads Hummelshøj.
På videoen er hoppen redet 6 uger.
Video

Video af Prinz K3

Ved Dansk Rideforbunds Dressurchampionatsfinale for 6 års heste i 2010 opnåede Prinz K3 med Thomas Lassen en fornem 4 plads med 81,20 %. At konkurrensen var hård ilustreredes tydeligt af at vinderen af klassen "Uno" Donna Unique som bekendt også var suveræn vinder af Verdensmesterskabet for 6 års dressurheste i Verden.


Prinz K3 DVH 938


Mål 172 - 21
Farve: Sort


Forædlerhingst i verdensklasse!
Det er med glæde og stolthed vi hermed præsenterer den kulsorte dressurstjerne - Prinz K3. Moderlinien der tager sit udgangspunkt i Polarfart-familien er storleverandør af topsportsheste og avlsdyr. Moderen Perle er en statspræmieret hoppe som er halvsøster (samme mor) S-dressurhesten Polarjæger. Perle er desuden mor til Prinz K3 og Perlenglanz en af de højest kårede hopper i Trakehnerforbundet i Tyskland. Faderen til Prinz K3 er Siegerhingsten ved Trakehnerkåringen i Tyskland i 2001 K2. K2 er efter Stradivari, som er halvbror til den i Danmark så velkendte Schwadroneur, og han bærer en god portion angloaraberblod i sine årer fra faderen Upan la Jarthe AA. K2 er uddannet til Grand Prix hest i dressur og rides af Karin Rehbein.
Morfar er Elitehingsten og storproducenten af dressurheste - Hohenstein. I sidste led finder man Siegerhingsten og Elitehingsten Bartholdy.

Prinz K3 er kåret i Tyskland med følgende beskrivelse:
Dieser besonders typstarke K2 Sohn im klaren Rechteck-format beeindrucht mit energischem Antritt und grosser Trabaktion. Immer selbstbewusst im Aufreten und dabei vornehm in der Selbsthaltung, Er steht im begehrten Typ eines modernen Veredlerhengstes, was auch durch dei Abstammung auf der Grundlage der Polarfahrt - Familie dokumentiert wird.

Kåringsbeskrivelse:
Dressurbetonet, højtstillet, storrammet hingst af særdeles god type. Udtryksfuldt hoved. Passende lang, velansat, velformet hals med god forening. Lang, skrå skulder. Lang markeret manke. Bevægelsen særdeles god i alle tre gangarter.

Prinz K3 var far til bedste dressurbetonede hoppeføl v. følskuet i region 5 i 2008.
Prinz K3 var far til bedste dressurbetonede hoppeføl v. følskuet i region 5 i 2008.

Materialprøvebeskrivelse:
Prinz K3 opnåede over 800 point i dressurdisciplinen ved materialprøven og var således automatisk indstillet til kåring i Herning.
”Hingsten har gode maner på stald. Har god ædelyst og god foderudnyttelse. Hingsten har et godt temperament og en særdeles god og robust karakter. Hingsten arbejder energisk og villigt. Hingsten arbejder særdeles godt i alle 3 gangarter. Dressuregenskaberne er særdeles gode. Hingsten springer villigt, med middel springegenskaber. Hingsten har udviklet sig positivt under prøven. Prøven er bestået i dressurdisciplinen.

Høj frugtbarhed: 91% af de tilførte hopper blev konstateret drægtige ved 70 dage i 2007.

Klik her for at se video af Prinz K3

Se føl efter hingsten her.

Se flere billeder her.

K2 Stradivari Upan La Jarthe
Schwalbenburg
Kateja Inschallah X
Kalinka XV
Perle XXVIII Hohenstein E.H Caprimond E.H
Helena XIV
Parole II Bartholdy
Phantasie III