"Uno" Don Diego DVH 908!

Solgt til USA, men tilgængelig med frostsæd!

Ny video af Uno Don Diego med Mikael KetelsenUno Don Diego - på vej mod Grand Prix!!

Som man kan se på den nyeste video af Uno Don Diego redet af Ditte Mikkelsen har Diego udviklet sig fantastisk og er nu stærkt på vej til Grand Prix.
Uno Don Diego debuterede med Ditte Mikkelsen i sadlen i Intermediare II i Herning 2012 på en meget overbevisende måde og opnåede en flot 4. plads. Dommere og fagfolk er enige om at hingsten har potentiale til næste trin - Grand Prix!!
I hingstens 2. start i Prix Sct. Georg blev det til en placering som nr. 3.
I øvrigt beviste Uno Don Diego ved sin medvirken i Gallashowet som deltager i "Falcks Brandøvelse" med lyn og torden igen sit gode temperament og overblik.
Den hest går gennem ild og vand!!

Era Dancing Hit
Era Dancing Hit

Uno Don Diego manifesterer sig mere og mere som topproducent af ridelige og velgående dressurheste med den rigtige indstilling til arbejdet. Et godt eksempel er vores nu afdøde tophingst Era Dancing Hit der ved Hingstekåringen i Herning blev kåret med Guldmedalje og på alle måder var en fantastisk reklame for faderen - Uno Don Diego!!!!

Uno don Diego - hvis der var en tittel "Guld for afstamning"

Uno Don Diego repræsenterer den stærkeste moderlinie i europæisk dressuravl. Moderens første afkom Donna Frederica blev som 6 års placeret som nr. 4 ved de svenske dressurchampionater i Falsterbo og nu uddannet Grand Prix hest i dressur.
Uno Don Diego´s halvsøster Uno Donna Unique kendt og anerkendt som en af verdens allerbedste dressurheste i øjeblikket. Uno Donna Unique har vundet stort set alt, men fremhæves skal sølvmedalje ved verdensmesterskaberne for ungheste i Verden i 2009 og guldmedalje i 2010.

Uno Don Diego´s halvbror Uno Don Diablo nåede inden sin alt for tidlige død at vise sit store potentiale i dressur og placerede sig bl.a som nr. 4 ved DRF´s dressurchampionat for 4 års heste i Odense.

Det er dejligt at høre når ryttere er glade for deres afkom efter vores hingste. Tag nu denne efter Uno Don Diego tilhørende Camilla Krogh.

Camilla skriver: "Jeg har sjældent mødt så cool en unghest, uden at være doven og kedelig. Han er virkelig nem at ride, og tager alle opgaver med ro og et godt gå på mod. Han er sød og rar i stald, og en dreng der gerne vil udforske hele verden"

Uno Don Diego debuterede i Prix Sct. George i Herning 2011!!
Han gjorde det rigtig fint i det stærke selskab og var meget tæt på at opnå en placering. Det samlede resultat blev 72,8%.
"Uno" Don Diego ved VM i Verden
"Uno" Don Diego ved VM i Verden
"Uno" Don Diego ved VM i Verden
"Uno" Don Diego ved VM i Verden


Mål: 173 - 21


Det er med glæde og stolthed vi hermed præsenter "dressurstjernen" Uno Don Diego.
Kulsort hannoveraner hingst med type, udstråling og gang. Super afstamning hvor vi som sædvanlig har prioriteret en stærk moderlinie.

Uno Don Diego's moder, hannoveranerhoppen Uno Frederica er statspræmieret og dens første afkom, Donna Frederica var dyreste hest på auktionen i Verden 2002. Donna Frederica blev med sin svenske rytter placeret som nr. 4 for 6 års heste i Falsterbo i 2005 i finalen ved de svenske dressurchampionater og er, trods sin unge alder, klar til start i S-dressurklasser i 2006.

Uno Fredericas andet afkom Uno Donna Tella har i 2005 bestået rideprøve i Hannover med karakteren 9. Hun var samme år fløjhoppe på Vilhelmsborg og blev kåret til RDH.

Uno Don Diego er Uno Fredericas tredje afkom.

Fjerde afkom efter Uno Frederica, Uno Donna Unique, blev udtaget til følfinale på Vilhelmsborg i 2004, hvor hun opnåede karaktererne: 8-9-8-10-10-9. I 2007 blev hun kåret med guldmedalje og blev samtidig årets hoppe.

Uno Fredericas mor er bedstemor til hannoveraner hingsten Welser, der med et dressurindex på 149 er blandt top 5 i Tyskland.

Uno Don Diego's far er tophingsten Dressage Royal. Dressage Royal har "blåt" dressurblod i årerne med dressur producenterne Donnerhall som far og Rubinstein som morfar.

Uno Don Diego blev i 2006 præmiehingst og materialprøvevinder i dressur.

Hingstekåring 2007
Uno Don Diego blev kåret med følgende karakterer:
9989 87 788 9 og beskrivelse: Dressurbetonet, stor og storrammet, elegant hingst af fremragende type. Udtryksfuldt hoved. Passende lang, velformet og velansat hals. Lang, skrå skulder. Lang, velmarkeret manke. Smidig overlinie. Velformet, middellangt, muskuløst kryds. Lemmerne jævnt føre og tørre, korte lår og indkneben under has. Velformede hove.
Bevægelsen god i skridt. Særdeles god i trav og galop.

Tildelt opdrættermedalje i sølv. Modtager af Aage Ravns vandrepokal for bedste danskavlede dressurhingst.

Uno Don Diego blev vinder af kvalifikationen til Dansk Sports- og Avlschampionat i dressur for 4 års heste.
Han vandt med karaktererne: Trav 8,6 - skridt 9 - galop 9 - ridelighed 9,2 - samlet indtryk 9,2. RESULTAT 9,0

Uno Don Diegos følbedømmelse var præcis så positiv og fuld af superlativer, som man kunne håbe på:
”Ret ensartede, storrammede og muskuløse føl af god til særdeles god type. Flertallet med godt udtryk, og en passende lang, velansat hals. Lang, skrå skulder. Lang manke. Flertallet med god overlinie. Velformet, muskuløst kryds. Lemmerne passende føre, nogle med vinklede haser. Bevægelsen er god til særdeles god i skridt og galop. Særdeles god i trav. Hingsten bør overvejende benyttes til udtryksfulde og passende ædle dressurbetonede hopper.”

Høj frugtbarhed: 90% af de tilførte hopper blev konstateret drægtige ved 70 dage i 2007!

Klik her for at se føl efter hingsten.


Uno Don Diego var far til bedste dressurbetonede hingsteføl v. følskuet i region 5 i 2008.

Se flere billeder her.

Dressage Royal Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Rosalie Rubinstein
Freya
Uno Frederica Falkland Wanderer
Pik Dame
Tausendschoen Tannenberg
Witschia