Uno Don Diablo DVH 962

Uno Don Diablo blev færdigkåret i Herning!!
Uno don Diablo fik karrakteren 9.00 "for stor rummelig galop med ind under gribende bagben. God skulder frihed" af fremmedrytter Rune Villum.

Her ses han med sin daglige træner Thomas Lassen.


Mål: 167 - 21


Præmiehingst i dressur, Herning 2008

Så bliver det ikke meget bedre!! Kulsort ædel Hannoveranerhingst med "blåt" dressurblod i årerne. Faderen, Blue Hors Don Schufro en af verdens førende producent af dressurheste med højeste dressurindeks af alle hingste. Moderlinien er ikke mindre imponerende. Uno Don Diablo´s moder, hannoveranerhoppen Uno Frederica, figurerer blandt de bedste hopper i europæisk dressurhesteavl og har dokumenteret en fantastisk gennemslagskraft. Uno Frederica er Statspræmieret og dens første afkom, Donna Frederica var dyreste hest på auktionen i Verden 2002.
Donna Frederica blev med sin svenske rytter placeret som nr. 4 for 6 års heste i Falsterbo i 2005 i finalen ved de svenske dressurchampionater og er, trods sin unge alder, klar til start i S-dressurklasser i 2006.

Uno Fredericas andet afkom Uno Donna Tella har i 2005 bestået rideprøve i Hannover med karakteren 9. Hun var samme år fløjhoppe på Vilhelmsborg og blev kåret til RDH.

Uno Don Diego er Uno Fredericas tredje afkom.

Fjerde afkom efter Uno Frederica, Uno Donna Unique, blev udtaget til følfinale på Vilhelmsborg i 2004, hvor hun opnåede karaktererne: 8-9-8-10-10-9.
I 2007 blev hun kåret med guldmedalje og blev samtidig årets hoppe. I 2009 vandt hun unghestechampionatet i dressur og blev udtaget til VM i Verden.

Uno Don Diablo er Fredericas femte afkom.

Uno Fredericas mor er bedstemor til hannoveraner hingsten Welser, der med et dressurindex på 149 er blandt top 5 i Tyskland.

Uno Donna Unique. Helsøster. Årets hoppe 2007!
Uno Donna Unique. Helsøster. Årets hoppe 2007!

Hingstekåring 2008
Dressurbetonet, passende ædel, storrammet hingst af fremragende type. Udtryksfuldt hoved. Passende lang, velansat, kraftig hals. Lang skrå skulder. Middellang og velmarkeret manke. God overlinie, Smidig lænd. Middellang velformet kryds.
Bevægelsen særdeles god og elastisk i alle tre gangarter.


Efterkåring 2009
Fremragende type. Særdeles god skridt. God trav. Særdeles god, rummelig og fremgribende galop.


Se føl efter hingsten her.

Klik her for at se video af Uno Don Diablo

Blue hors Don Schufro Donnerhall Donnerwetter
Ninette
Fiesta Pik Bube
Fabia
Uno Frederica Falkland Wanderer
Pik Dame
Tausendschoen Tannenberg
Witschia